Restaurant Alte Friesenstube 1648

weitere Details

Gaadt 4
25980 Westerland (Sylt)


Speisekarte von Restaurant Alte Friesenstube 1648

Zuletzt aktualisiert am 03.06.2024
„Gianluca & Nicola“
fiin sneden Schieven vun Kalbsrücken mit husmokter Schü vun Thunfisch. In Italien seggt man <Vitello Tonnato> dorto
21,50
Jacobsmuscheln
op anwarmten Wakame-Algensalaat an Safranschü
21,50
Een Dutzend Wiinbargschneckem
mit uns lecker Curry-Krüderbodder
18,50
Einem Gaumenfreund schmeckt dieses Gericht
Roote Beet-Carpaccio
mit broden Scampi un een fiin Vinaigrette
19,00
Fiin hacktes vun Rind, kannst man Tatar seggen
mit allns, wat dorto hörrt mit Freesenbrood oder kott anbraaden, un `rösten Zippeln, Jus un Braadkantüffeln
22,50
35,00 oder as Hauptspiies
Einem Gaumenfreund schmeckt dieses Gericht
Variatonen vunt Vörspiisen „Oole Freesenstuv“
laat di mol överrasch’n, watt wi allns hebbt …
24,50
Kees vun unse Keitumer Zeegen
in Speck inhüllt, dorto Feldsalaat un Kantüffel-Roahmstipp
19,00
Zippelsupp „Oole Fresenstuv“
lecker overbackt – so itt se unse Köökchef
11,50
Bouillabaise vun edlen Fisch
mit krochen Cortinas un huusmokter Sauce Rouille
19,50
29,50 oder för´n Hunger to´n satt warrn
Oppschlagene Rahm-Supp
vun un mit Hummer
15,50
Lauch-Kantüffel-Supp
mit Knoblauchcroûtons
12,00
Smoorn Bäckchen vun Ochs
mit Wottelgemös un Schnittlauchpüree
33,50
Carré vun freelopen Schaap
mit anmaakte Thymiantunk dorto mediterran‘ Gemös un Kantüffelgratin
44,50
Rib-Eye-Steak „schön groot“
mit smoorn Zippeln Honig-Pepper-Schü un Braadkantüffeln
48,50
Braaden Aant
een Holstiener Spezialität freesch ut’n Backofen mit lecker Schü, Rotkruut un Kantüffelklüten vun uns selben maakt
34,00
Roulade vuun Rind
lecker schmord mit Rotkruut un Bodderkantüffeln
29,50
En schöön Stück vun Kalb, lecker paniert
in Österriek heet dat „Wiener Snitzel“,dorto gift dat Braadkantüffeln un Gurkensalat
34,50
Matjes, as wenn dat vun de Hauusfruu maakt
is dorto lecker Braadkantüffeln
24,00
Nordfreesische Pannfisch
as dat wurd all seggt unnerscheedlich Fisch un Kantüffel schmort in de Pann, mit Senfstipp un Salaat, dat schmeckt nach Meer…!
29,50
Braaden Filet vun een Wolfsbarsch
dorto Tomaten-Gurken-Dill-Risotto, fiin rieben Meerrettich un noch een lütt Salat
38,00
Schull freesch ut de Nordsee
broaden up „Finknwarder Aart“ in Speck dorto lecker Braadkantüffeln un Gurken-Salaat
33,00
Stoven Nordsee-Angeldorsch
in lecker Pomery-Senf-Schü, dorto warm Gemös und Gurkensalaat in Rahm
34,50
Steenbutt ut de Nordsee un Hummer vun Canada
braden, up Surkruut-Kantüffelpürre un Jus vun Krustendiert
48,50

Bearbeitungsstand der Speisekarte von Restaurant Alte Friesenstube 1648 ist der 03.06.2024. Alle Abbildungen Serviervorschläge. Es gilt die jeweils aktuelle Speisekarte im Restaurant.